Restricţii de circulaţie pentru camioane pe teritoriul Ungariei, în weekend

Camioanele a căror masă totală depăşeşte 7,5 tone au restricţie de circulaţie pe teritoriul Ungariei în fiecare săptămână, de sâmbătă începând cu ora 23.00 şi până duminică la ora 23.00, precum şi pe perioada sărbătorilor legale, anunţă CNAIR.

630 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pentru camioane pe teritoriul Ungariei, în weekend

Restricţii de circulaţie pentru camioane pe teritoriul Ungariei, în weekend

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, autorităţile ungare restricţionează circulaţia rutieră pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele cu masa maximă totală autorizată mai mare de 7,5 tone în fiecare săptămână, de sâmbătă, începând cu ora 23.00 (ora României) şi până duminică la ora 23.00 (ora României).

Aceleaşi restricţii se vor institui şi pe perioada sărbătorilor legale.

„Având în vedere această situaţie, CNAIR va intensifica ritmul activităţilor specifice, astfel încât, după ridicarea restricţiilor, traficul să fie fluidizat cât mai rapid”, se arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici