RESTRICŢII de circulaţie şi feroviare în judeţul Teleorman, între Târnavele şi Vlaşca, după ce liniile de cale ferată au fost inundate

Circulaţia feroviară se desfăşoară cu restricţii între staţiile Târnavele şi Vlaşca, judeţul Teleorman, după ce liniile de cale ferată au fost inundate.

641 afișări
Imaginea articolului RESTRICŢII de circulaţie şi feroviare în judeţul Teleorman, între Târnavele şi Vlaşca, după ce liniile  de cale ferată au fost inundate

Circulaţia feroviară, blocată între Târnavele şi Vlaşca, judeţul Teleorman

Potrivit Centurlui Infotrafic, pe secţia de cale ferată 903, Videle – Giurgiu, între staţiile Târnavele şi Vlaşca, judeţul Teleorman, circulaţia feroviară se desfăşoară cu restricţie de 20 km/h, iar între kilometrii feroviari 44+500 – 45+000, cu restricţie de 5 km/h, din cauza inundării căii ferate cu apa acumulată de la topirea zăpezii.

Trenurile care circulă între Videle şi Giurgiu pot acumula întârzieri de maxim 30 de minute.

Restricţii pe DN6, într-o comună din Teleorman, după ce drumul a fost inundat

Traficul este restricţionat pe DN6, în localitatea Drăgăneşti-Vlaşca, judeţul Teleorman, la intersecţie cu DJ 503, din cauza acumulării de apă pe partea carosabilă.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia este restricţionată pe DN6, în localitatea DrăgăneştiVlaşca, judeţul Teleorman, la intersecţie cu DJ 503, din cauza acumulării de apă pe partea carosabilă.

Circulaţia se desfăşoară alternativ pe un fir.

De asemenea, pe DJ 503 Drăgăneşti Vlaşca – Videle, din aceeaşi cauză, este oprită circulaţia autovehiculelor cu masa maximă totală mai mică de 3,5 tone.

Judeţul Teleorman se află, până joi la ora 12.00, printre judeţele aflate sub cod galben de inundaţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici