Restricţii de două zile pe Autostrada Soarelui, pentru lucrări. Restricţii şi pe A4 Ovidiu - Agigea

  • Centrul Infotrafic anunţă că, începând de joi, pentru două zile, inclusiv pe timpul nopţii, sunt restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui pentru lucrări.
  • Restricţii sunt şi pe A4 Ovidiu -Agigea, spre litoral, joi între orele 9.00 - 17.00.
1079 afișări
Imaginea articolului Restricţii de două zile pe Autostrada Soarelui, pentru lucrări. Restricţii şi pe A4 Ovidiu - Agigea

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând de joi, pentru două zile, inclusiv pe timpul nopţii, circulaţia va fi restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către capitală, între kilometrii 35+300 metri şi 31+300 metri, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii asfaltice.

De asemenea, pe A2 Bucureşti – Constanţa, la km 161, spre Capitală, banda doi este restricţionată pentru lucrări de întreţinere iluminare, începând cu ora 09:00 până la ora 14:00.

Pe A4 Ovidiu -Agigea, km 13+200m, spre litoral, banda de urgenţă şi prima bandă sunt restricţionate, pentru lucrări de întreţinere pod, începând cu ora 09:00 şi până la ora 17:00.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici