Restricţii de trafic astăzi în Capitală, pentru un amplu eveniment sportiv - HARTA cu rutele ocolitoare

Traficul rutier va fi restricţionat sâmbătă în Capitală, în intervalul 08.00-11.30, pe străzile dintre Piaţa Charles de Gaulle, Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei, pentru un cros umanitar, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

3798 afișări
Imaginea articolului Restricţii de trafic astăzi în Capitală, pentru un amplu eveniment sportiv - HARTA cu rutele ocolitoare

Restricţii de trafic astăzi în Capitală, pentru un amplu eveniment sportiv - HARTA cu rutele ocolitoare (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Crosul "Race for the Cure", dedicată prevenirii cancerului la sân se va desfăşura sâmbătă în Capitală, în intervalul orar 10.00-11.30, dar Brigada Rutieră anunţă că restricţii vor fi în zonă încă de la ora 08.00. Astfel, între "08.00-10.00 va avea loc adunarea participanţilor în parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle zona Fântâna Modura".

La eveniment vor participa numeroase personalităţi, susţinătoare ale activităţilor: membrele boardului Fundaţiei Renaşterea (Mihaela Geoană, Cristiana Copos, Veronica Savanciuc, Camelia Sucu, Andreea Mihai, Amalia Năstase, Monica Nistorescu), ambasadoarea Fundaţiei, Andreea Esca dar şi Monica Dascalu, Andreea Raicu, Ramona Bădescu, Violeta Beclea Szekely şi mulţi alţii.

De la ora 10.00 până la 11.30, cât timp se va desfăşura crosul, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe traseul "Herăstrău - intrarea Charles de Gaulle - Bd. C-tin Prezan (restricţie totală, pentru încolonare şi start) –şos. Kiseleff (închidere totală, între Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei) - Bd. Aviatorilor (trotuarul de pe partea dreapta a sensului de circulaţie dinspre Piaţa Charles de Gaulle către Piaţa Victoriei) – Piaţa Charles de Gaulle – Bd. Aviatorilor – trotuarul adiacent parcului Herăstrău."

Poliţiştii de la Rutieră solicită şoferilor "să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să circule cu atenţie, să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de pietoni şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici