Restricţii de trafic, sâmbătă, în Pasajul Unirii din Capitală, pentru lucrări la reţeaua de apă

Brigada Rutieră a Capitalei informează că sâmbătă vor fi impuse restricţii de circulaţie în Pasajul Unirii, pe sensul dinspre Bd. Dimitrie Cantemir către Piaţa Universităţii, pentru efectuarea unor lucrări la reţeaua de apă.

183 afișări
Imaginea articolului Restricţii de trafic, sâmbătă, în Pasajul Unirii din Capitală, pentru lucrări la reţeaua de apă

Restricţii de trafic, sâmbătă, în Pasajul Unirii din Capitală pentru lucrări la reţeaua de apă

„Astăzi, 22 ianuarie, Brigada Rutieră a fost informată de către Apa Nova cu privire la faptul că în Pasajul Unirii, pe sensul dinspre Bd. Dimitrie Cantemir către Piaţa Universităţii, vor fi instituite restricţii temporare de trafic sâmbătă, 23 ianuarie, în intervalul orar 09.00-15.00, în vederea realizarii unor lucrări de intervenţie asupra reţelei existente (curăţarea gurilor de scurgere)”, a transmis Brigada Rutieră.

Poliţiştii le cer şoferilor să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

De asemenea, pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă, au mai transmis poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici