Restricţii în trafic, în zona pasajului Europa Unită, în Sectorul 4

Vor fi restricţii de circulaţie în zona de sud a Capitalei, în weekend, ca urmare a lucrărilor de cofrare a zidului de sprijin pentru rampa pasajului Europa Unită, din zona Metalurgiei, în perioada următoare, anunţă, de joi, Primăria Sectorului 4.

418 afișări
Imaginea articolului Restricţii în trafic, în zona pasajului Europa Unită, în Sectorul 4

Sectorul 4 al municipiului Bucureşti anunţă restricţii de circulaţie în zona de sud a Capitalei. Ca urmare a lucrărilor de cofrare a zidului de sprijin pentru rampa pasajului Europa Unită, din zona Metalurgiei, în perioada următoare traficul se va desfăşura în condiţii speciale.

De sâmbătă, timp de o săptămână, circulaţia rutieră la intersecţia bulevardului Alexandru Obregia cu strada Turnu Măgurele, pe sensul de mers către Şoseaua Giurgiului, se va desfăşura pe o singură bandă, care va fi marcată corespunzător.

„În măsura posibilităţilor, rugăm participanţii la trafic să ocolească zona în perioada mai sus menţionată, iar celor care sunt totuşi nevoiţi să circule în perimetrul şantierului pasajului rutier suprateran Europa Unită, le recomandăm să se deplaseze cu atenţie, respectând semnele de circulaţie”, anunţă Primăria Sectorului 4.

Europa Unită, noul pasaj rutier suprateran pe care Primăria Sectorului 4 îl construieşte la intersecţia dintre Bulevardul Metalurgiei cu strada Turnu Măgurele, va avea o lungime de peste 650 de metri, două benzi de circulaţie pe fiecare sens şi va fluidiza traficul într-una dintre cele mai tranzitate zone din sudul Bucureştiului.

Lucrările la acest obiectiv au început în luna februarie şi vor fi finalizate în aproximativ 18 luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici