DOCUMENT   Restricţii începând de vineri în Cluj-Napoca şi alte 6 comune. Incidenţa cazurilor COVID se apropie de 4 la mie

  • Restricţii se aplică, începând de vineri, în Cluj-Napoca şi în 6 comune din judeţul Cluj, ca urmare a creşterii ratei de infectare.
  • În oraşul reşedinţă incidenţa cazurilor COVID se apropie de 4 la mie.
6105 afișări
Imaginea articolului Restricţii începând de vineri în Cluj-Napoca şi alte 6 comune. Incidenţa cazurilor COVID se apropie de 4 la mie

Rata de infectare a ajuns, joi, în Cluj-Napoca, la 3,73, în comuna Aiton la 3,91, comuna Bobâlna - 3,65, comuna Căianu - 4,21, comuna Floreşti - 3,80, comuna Iara - 3,99 şi comuna Jucu - 4,02.

Restricţii se aplică astfel începând cu data de 24 septembrie, pe o perioadă de 14 zile.

Competiţiile sportive în spaţii închise sau deschise pot avea loc cu până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi cu distanţă de minim 1 metru între persoane, pentru cele care au certificatul verde.

Cinematografele pot fi deschise până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului tot pentru persoanele care au certificatul COVID.

Spectacole, concerte şi festivaluri în aer liber au loc cu maxim 1.000 de spectatori cu certificat COVID şi cu purtarea măştii de protecţie.

Nunţi şi botezuri se pot organiza în interior cu maxim 200 de persoane, iar mitinguri cu 100 de persoane.

Restaurantele şi cafenele în interior sau pe terase pot sta deschise între orele 5.00 - 2.00, până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului. Pot intra deţinătorii de certificat verde.

Sălile de fitness pot fi ocupate, cu certificat COVID, până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici