Restricţii majore de circulaţie, timp de o săptămână, în timpul nopţii, pe un pasaj circulat din Capitală

Brigada Rutieră anunţă că de marţi vor fi impuse restricţii de circulaţie pe Pasajul Basarab, unde, în timpul nopţii, se vor desfăşura lucrări la sistemul de iluminat public. Restricţiile sunt valabile zilnic, până sâmbătă, între orele 23.00-5.00.

1088 afișări
Imaginea articolului Restricţii majore de circulaţie, timp de o săptămână, în timpul nopţii, pe un pasaj circulat din Capitală

Restricţii majore de circulaţie, timp de o săptămână, în timpul nopţii, pe un pasaj circulat din Capitală

Potrivit Brigăzii Rutiere, în perioada 15-19 octombrie, între orele 23.00-5.00, se va restricţiona traficul rutier pe Pasajul Basarab, pe ambele sensuri de circulaţie, pentru realizarea unor lucrări la sistemul de iluminat public.

Poliţiştii transmit că în timpul lucrărilor, circulaţia se va desfăşura pe ambele sensuri, pe o singură bandă de circulaţie, însă pe banda pe care se lucrează, circulaţia va fi întreruptă temporar, doar pe timpul nopţii.

Traficul rutier se va desfăşura deviat, pe benzi, pe porţiuni de pasaj, în funcţie de locul de amplasare a stâlpilor de iluminat public.

De asemenea, Brigada Rutieră mai arată că după ora 1.00 se vor bloca, succesiv, bretelele de urcare şi coborâre de pe pasaj.

„După terminarea programului de lucru, cuprins între orele 22.00-5.00, circulaţia rutieră se va relua normal, pe ambele sensuri de mers”, adaugă poliţiştii.

Brigada Rutieră recomandă şoferilor să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici