Restricţii pe Autostrada Bucureşti - Piteşti

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu restricţii începând de marţi seară pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 106, traficul fiind deviat din zona Metro până la km 106 în zona cunoscută de localnici drept "curba morţii" .

1 afișare
Imaginea articolului Restricţii pe Autostrada Bucureşti - Piteşti

Restricţii pe Autostrada Bucureşti - Piteşti

Maşinile circulă pe noua pasarelă, pe un singur fir, iar pe porţiunea de drum dezafectată au început lucrările de finisare a zonei de joncţiune dintre şoseaua de centură şi autostrada Bucureşti-Piteşti. În zonă, au fost montate indicatoare rutiere de presemnalizare şi de semnalizare, iar conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnificaţia acestora pentru a nu se produce blocaje rutiere.

"După restricţia de circulaţie de acum zece zile, necesară lucrărilor de pe sensul Piteşti-Bucureşti al racordului cu noua centură, de astăzi (n.r. -marţi - ) s-a deviat circulaţia pentru începerea şantierului la celălalt sens de circulaţie. Cerem conducătorilor auto să circule cu prudenţă şi să se respecte reciproc în trafic, mai ales în momentele în care, inevitabil nervii unora vor mai ceda. Este o lucrare necesară care va permite inaugurarea la 15 noiembrie a centurii Piteştiului care va face legătura dintre «A1» şi şoseaua naţională spre Râmnicu Vâlcea şi Sibiu", a declarat comisarul Dănuţ Ungureanu, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Argeş.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să încerce să abordeze şi o rută ocolitoare a zonei în construcţie, şi anume cei care vin dinspre Piteşti să circule direct pe DN7, iar din oraşul dâmboviţean Găieşti să reintre pe autostradă, la km 73 , iar cei care vin dinspre Capitală să părăsească «A1» la acelaşi km 73 şi să circule pe DN7 până la Piteşti..

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici