Restricţii pe DN1 şi în această vară: Circulaţia în zona Posada, restricţionată 40 de zile, din cauza unor lucrări la un pod

Circulaţia rutieră pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, în zona Posada, va fi restricţionată, începând de marţi, timp de 40 de zile, din cauza unor lucrări de reabilitare la un pod. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, începând de marţi traficul pe DN 1 va fi restricţionat la kilometrul 117 al drumului, în zona Posada - Valea lui Bogdan, în apropiere de intrarea în staţiunea Sinaia dinspre Ploieşti.

729 afișări
Imaginea articolului Restricţii pe DN1 şi în această vară: Circulaţia în zona Posada, restricţionată 40 de zile, din cauza unor lucrări la un pod

Restricţii pe DN1: Circulaţia în zona Posada, restricţionată 40 de zile, din cauza unor lucrări la un pod (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Restricţiile de trafic vor fi impuse pe sensul de mers Braşov - Bucureşti şi vor dura 40 de zile, timp în care constructorii vor lucra la repararea carosabilului în care au apărut gropi.

Pe timpul zilei, traficul rutier va fi dirijat de către angajaţii firmei care execută lucrările de reabilitare, iar noaptea circulaţia va fi dirijată de semafoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici