Restricţiile de circulaţie din zona Pieţei Victoria au fost ridicate - VIDEO

Restricţiile de circulaţie din zona Pieţei Victoria au fost ridicate după plecarea participanţilor la miting, cu aproximativ trei ore mai devreme faţă de ora anunţată iniţial.

20 afișări
Imaginea articolului Restricţiile de circulaţie din zona Pieţei Victoria au fost ridicate - VIDEO

Restricţiile de circulaţie din zona Pieţei Victoria au fost ridicate (Imagine: Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a spus că, după plecarea participanţilor la miting, restricţiile de circulaţie din zona Pieţei Victoriei au fost ridicate. Acesta a precizat că pentru o mai bună organizare a plecării sindicaliştilor care au participat la mitingul din Piaţa Victoriei a fost suplimentat cu o treime numărul agenţilor rutieri.

Pentru mitingul de miercuri traficul rutier a fost restricţionat începând din noaptea de marţi spre miercuri, pe Şoseaua Kiseleff, între Piaţa Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei, strada Monetăriei, Bulevardul Iancu de Hunedoara, între Pasajul Victoriei şi Piaţa Victoriei, breteaua de legătură între Piaţa Victoriei şi strada Buzeşti, Piaţa Victoriei. Restricţiile de circulaţie erau anunţate până la ora 18.00, însă acestea au fost ridicate mai devreme, după plecarea manifestanţilor.

Salariaţi, şomeri, pensionari şi studenţi din toată ţara au participat, miercuri, la mitingul din Piaţa Victoriei, acţiunea fiind organizată la nivel mondial cu ocazia Zilei Internaţionale a Muncii Decente, revendicările vizând salarii mai mari şi condiţii de muncă mai bune.

Participanţii la mitingul organizat de cele patru confederaţii sindicale au început să părăsească Piaţa Victoriei cu aproximativ o oră înainte de expirarea termenului aprobat de autorităţile locale.

Video Stirileprotv.ro

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Marius Militaru, a spus că mitingul din Piaţa Victoriei, la care au participat circa 12.000 de persoane, s-a desfăşurat normal, nefiind înregistrate incidente, în jurul orei 14.00 participanţii fiind îndreptaţi spre Şoseaua Kiseleff, spre autobuzele şi microbuzele cu care au venit. De acolo, au plecat în coloane de câte zece autovehicule, însoţite de maşini ale Poliţiei şi Jandarmeriei, către cele cinci ieşiri din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici