Restricţiile pe DN 1, impuse din cauza aglomeraţiei, au fost ridicate

Autovehiculele care se îndreaptă dinspre Braşov către Ploieşti şi Bucureşti pot circula din nou, sâmbătă seară, pe DN 1, unde în cursul după-amiezii traficul rutier fusese deviat pe DN 1 A din cauza aglomeraţiei.

27 afișări
Imaginea articolului Restricţiile pe DN 1, impuse din cauza aglomeraţiei, au fost ridicate

Circulaţia rutieră pe DN 1, deviată pe DN 1 A din cauza aglomeraţiei

Şoferii care se îndreaptă dinspre Braşov către Ploieşti şi Bucureşti au din nou acces pe DN 1, însă, conform Dispeceratului de Monitorizare a Traficului Rutier de la Sinaia, această arteră rutieră este în continuare aglomerată în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, pe sensul de coborâre, în localităţile Azuga şi Buşteni formându-se o coloană de maşini care circulă bară la bară, cu viteză care nu depăşeşte 30 - 40 de kilometri pe oră.

Traficul rutier a fost deviat, sâmbătă, în jurul orei 13.00, de pe DN 1 pe DN 1 A din cauza aglomeraţiei şi a coloanelor de maşini care se formaseră pe Drumul Naţional 1 între Predeal şi Comarnic.

Sâmbătă, între orele 8.00 şi 17.00, DN 1 a fost tranzitat, pe Valea Prahovei, pe sensul de mers Braşov - Bucureşti, de un număr de 6.500 de autovehicule, în condiţiile în care turiştii care au petrecut sărbătorile la munte se întorc acasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici