Restricţiile se întorc într-o localitate din Cluj. Numărul cazurilor a explodat

Autorităţile au impus restricţii într-o comună din judeţul Cluj din cauza cazurilor de COVID 19. Este cea de a doua comună din Cluj în care se iau măsuri anti COVID în ultimele şapte zile.

22139 afișări
Imaginea articolului Restricţiile se întorc într-o localitate din Cluj. Numărul cazurilor a explodat

Restricţiile se întorc într-o localitate din Cluj. Numărul cazurilor a explodat

Potrivit autorităţilor clujene, în comuna Feleacu incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile a depăşit pragul de 3/1000 de locuitori.

Rata este 3,37, iar autorităţile au dispus, începând cu data de 2 septembrie, până pe 9 septembrie, mai multe măsuri.

Organizarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole, desfăşurarea de festivaluri, activităţi recreative şi sportive sunt interzise. De asemenea, sunt închise barurile, restaurantele, dicotecile şi cazinourile şi nu pot fi organizate evenimente private.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Cluj a decis, săptămâna trecută să instituie o serie de restricţii şi în comuna Mărgău după ce rata incidenţei COVID-19 a ajuns la peste 12 la mia de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici