Reţea de proxenetism şi prostituţie, destructurată în Bucureşti. 11 persoane sunt audiate

Unsprezece persoane suspectate de proxenetism şi prostituţie sunt audiate la Poliţia Capitalei, în urma a opt percheziţii în Bucureşti şi judeţul Călăraşi. Percheziţiile au început miercuri dimineaţă, şase dintre acestea fiind făcute în Bucureşti şi două în judeţul Călăraşi, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

704 afișări
Imaginea articolului Reţea de proxenetism şi prostituţie, destructurată în Bucureşti. 11 persoane sunt audiate

Reţea de proxenetism şi prostituţie, destructurată în Bucureşti. 11 persoane sunt audiate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Membrii reţelei de proxeneţi puneau anunţuri cu conţinut sexual explicit pe internet şi în diverse publicaţii print pentru a racola clienţi. Persoanele care răspundeau acestor anunţuri erau îndrumate către apartamente din centrul Bucureştiului, unde mai multe tinere recrutate de membrii reţelei se prostituau.

Reţeaua era bine ierarhizată şi avea doi lideri, patru dispeceri care preluau comenzile şi le spuneau clienţilor unde să se ducă şi doi casieri, care luau o parte din bani de la fete şi le asigurau protecţie.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei au identificat până în prezent opt-nouă prostituate, tariful fiind de o sută de lei pe oră.

Ofiţerii au ridicat 11 persoane în urma percheziţiilor de miercuri - atât membri ai reţelei, cât şi prostituate -, pe care le-au dus la audieri la Poliţia Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici