Reţele de centre de zi pentru copii. A fost prelungit apelul de proiecte

A fost prelungit apelul de proiecte pentru crearea unei reţele de centre de zi pentru copiii expuşi riscului de a fi separaţi de familie, anunţă ministrul Natalia Intotero.

116 afișări
Imaginea articolului Reţele de centre de zi pentru copii. A fost prelungit apelul de proiecte

Cererile de finanţare pot fi depuse până pe 1 martie 2024, ora 23.59.

Termenul estimativ pentru finalizarea etapei de evaluare este 1 aprilie 2024, iar termen estimativ pentru finalizarea etapei de contractare este 15 aprilie 2024.

Apelul de proiecte este unul competitiv, iar depunerea proiectelor se face exclusiv online, prin intermediul platformei electronice dedicate PNRR, https://proiecte.pnrr.gov.ro.

Valoarea maximă eligibilă a unui proiect este de 330.000 euro fără TVA.

Obiectivul acestui al doilea apel este crearea a 64 de servicii sociale.

Investiţiile pot fi făcute pentru construcţia, reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea acestor centre destinate copiilor care provin din familii aflate în situaţii vulnerabile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici