Revelion în Centrul Vechi al Capitalei. Vedeţi aici cine organizează petreceri şi la ce preţuri

Restaurantele şi puburile din centrul istoric al Capitalei au pregătit deja pachetele pentru Anul Nou, iar calculele arată aproape 4.000 de locuri disponibile, mare parte în cluburile de noapte, peste 20 de unităţi, petreceri tematice şi o notă de plată totală de circa 200.000 de euro, informează Ziarul Financiar.

5253 afișări
Imaginea articolului Revelion în Centrul Vechi al Capitalei. Vedeţi aici cine organizează petreceri şi la ce preţuri

Revelion în Centrul Vechi al Capitalei. Vedeţi aici cine organizează petreceri şi la ce preţuri (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Proprietarii restaurantelor şi cafenelelor au reuşit pe sfârşitul acestui an să şteargă mitul conform căruia Centrului Vechi este profitabil doar în zilele de vară.

Vremea bună, dar şi câteva zeci de mii de euro investite în sisteme externe de încălzire şi acoperitori au ţinut terasele pline până cel puţin la jumătatea acestei luni. Rezultatele "peste aşteptări", după cum spun oamenii de afaceri, dau undă verde pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă, cu centrul de greutatate pe noaptea dintre ani.

Află cine organizează Revelion în Centrul Vechi pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici