Revelion plin de surprize în Piaţa Constituţiei. Oprescu invită bucureştenii în număr cât mai mare

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, i-a invitat pe bucureşteni să vină în număr cât mai mare, "cu mic cu mare", la petrecerea de Revelion organizată de municipalitate în Piaţa Constituţiei, precizând că evenimentul va fi plin de surprize.

1129 afișări
Imaginea articolului Revelion plin de surprize în Piaţa Constituţiei. Oprescu invită bucureştenii în număr cât mai mare

Oprescu: Invit bucureştenii să vină de Revelion în Piaţa Constituţiei în număr cât mai mare

"Îi invit pe bucureşteni în număr cât mai mare, 30.000-40.000 de oameni au loc aici la petrecerea pe care o organizăm într-o capitală deja europeană", a spus Sorin Oprescu în Piaţa Constituţiei, unde a venit să vadă scena ridicată pentru petrecerea din noaptea de Revelion.

Edilul Capitalei a precizat că pregătirile sunt în grafic, arătând că este al cincilea an când "fetele" lui de la ArCuB organizează această petrecere.

"Eu nu prea mai am cu ce să le ajut, însă am vrut să văd stadiul pregătirilor", a mai spus Oprescu.

Primarul Capitalei le-a adresat bucureştenilor rugămintea de a veni fără petarde la petrecere şi a precizat că municipalitatea va avea un foc de artificii care să suplinească lipsa petardelor şi să încânte oamenii din Piaţa Constituţiei.

"Îi rog respectuos pe cei care vor veni la petrecere să-şi lase petardele acasă, să se gândească în primul rând la cei mici. Avem noi pregătite artificii", a mai spus Sorin Oprescu, precizând că Revelionul va fi plin de surprize, iar gazda spectactolului, Horia Brenciu, "rămâne totuşi unul dintre oamenii care au animat evenimente importante organizate în Capitală".

Întrebat dacă în noaptea de Revelion va fi prezent la petrecerea organizată de municipalitate, Sorin Oprescu a spus că acest lucru depinde de decizia familiei.

"Aşa cum tot anul sunt cam lipsă de acasă, familia hotărăşte în aceste momente dacă doreşte să ieşim pe stradă", a adăugat Oprescu.

Edilul Capitalei a mai spus că îşi doreşte foarte mult ca petrecerea organizată în noaptea dintre ani să ofere oamenilor un moment în care să mai uite de griji şi să le aducă puţină bucurie într-o viaţă nu tocmai uşoară.

Petrecerea de Revelionul din Piaţa Constituţiei organizată de municipalitte începe în 31 decembrie, la ora 19.00. Pentru început, DJ Nicky F va încălzi atmosfera, iar de la ora 19.30 vor urca pe scenă trupele Antract, Lotus & Cristi Minculescu şi Direcţia 5. De la ora 21.00, Vunk şi Antonia vor interpreta o selecţie de melodii de succes, culminând cu hitul "Pleacă", cea mai ascultată piesă a anului 2012, câştigătoarea Premiului MTV la categoria Best Romanian Act.

De la ora 22.00 vor urca pe scenă Horia Brenciu & HB Orchestra, care, împreună cu invitaţii săi DJ Johnny, Lora, Corina, Nelu Ploieşteanu, Grasu XXL, Guess Who, vor cânta timp de două ore, până la trecerea în noul an.

După numărătoarea inversă, petrecerea va fi animată de o explozie de artificii, iar apoi pe scenă va urca trupa Voltaj.

"Veniţi în Piaţa Constituţiei să sărbătoriţi noaptea dintre ani ca nişte adevăraţi bucureşteni!", este mesajul transmis de ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale al municipalităţii, organizatorul petrecerii de Revelion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici