Revocarea lui Aurelian Bădulescu din funcţia de viceprimar, amânată din lipsă de procedură

Proiectul privind revocarea lui Aurelian Bădulescu din funcţia de viceprimar nu a fost introdus pe ordinea suplimentară a şedinţei CGMB de joi, pe motiv că nu are raport de specialitate. Proiectul a fost propus după ce, miercuri, PSD Bucureşti i-a retras sprijinul politic lui Bădulescu.

429 afișări
Imaginea articolului Revocarea lui Aurelian Bădulescu din funcţia de viceprimar, amânată din lipsă de procedură

Revocarea lui Aurelian Bădulescu din funcţia de viceprimar, amânată din lipsă de procedură

Proiectul de hotărâre care prevede revocarea lui Aurelian Bădulescu nu a fost introdus pe ordinea suplimentară a şedinţei CGMB de joi pe motiv că nu s-ar fi respectat procedurile de înregistrare şi pentru că nu are raport de specialitate.

Proiectul a fost propus de consilierul PSD Honorius Circa, iar la şedinţa de joi a participat şi preşedintele PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, care a părăsit ulterior sala după ce proiectul de revocare a lui Aurelian Bădulescu nu a fost introdus pe ordinea de zi.

De altfel, între Gabriel Mutu şi Aurelian Bădulescu ar fi avut loc o agresiune fizică în biroul PSD de la Primăria Capitalei, agresiune negată însă de Mutu, care a susţinut pentru Mediafax faptul că între cei doi a avut loc o ceartă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici