Revoluţionarii cer revocarea lui Emilian Cutean

Blocul Naţional al Revoluţionarilor cere revocarea lui Emilian Cutean, judecat pentru corupţie, dar reinstalat la conducerea Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor.

24 afișări
Imaginea articolului Revoluţionarii cer revocarea lui Emilian Cutean

Emilian Cutean (Imagine: Laszlo Mihalzy/Mediafax Foto)

Membrii Blocului Naţional al Revoluţionarilor anunţă, joi, într-un comunicat, că vor protesta în faţa sediului Guvernului, cerând revocarea din funcţie a lui Emilian Cutean.

Totodată, revoluţionarii se vor întâlni, vineri, pentru a vota o persoană agreată de ei care să fie numită în locul lui Cutean.

Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, că va discuta cu reprezentanţii PSD despre situaţia lui Emilian Cutean, judecat pentru corupţie, dar reinstalat la conducerea Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, arătând că acesta a fost numit în funcţie la propunerea PSD.

Fostul deputat PSD Emilian Cutean, judecat pentru corupţie, a fost reinstalat la conducerea Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, prin decizie a premierului Emil Boc, în locul lui Nicolae Puiu Fesan, eliberat din funcţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici