REZOLVĂRI Subiecte Matematică Bacalaureat 2020. Iată care erau răspunsurile corecte la subiectele din acest an

  • Mediafax.ro vă prezintă rezolvarea subiectelor la proba de Matematică din acest an
  • La Matematică, la profilul real, elevii au primit trei subiecte
7272 afișări
Imaginea articolului REZOLVĂRI Subiecte Matematică Bacalaureat 2020. Iată care erau răspunsurile corecte la subiectele din acest an

Rezolvarea subiectelor la Matematică - Tehnologic

Rezolvarea subiectelor de la Matematică - Informatică

Rezolvarea subiectelor la Matematică - Ştiinţele Naturii

 
 
Mediafax.ro vă prezintă rezolvarea subiectelor la proba de Matematică din acest an. Elevii au avut de rezolvat trei subiecte. Proba a început la ora 9 şi a durat 3 ore.  

Miercuri s-au derulat probe obligatorii de profil la Matematică şi Istorie. Vedeţi AICI SUBIECTELE la proba de Matematică şi Istorie. 
 
Joi, pe 25 iunie, se vor derula probele de profil. În funcţie de profilul liceului, disciplinele între care au de ales elevii sunt următoarele
 
-proba la Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică – elevii de la profilul real din filiera teoretică, de la profilul tehnic şi profilul resurse naturale şi protecţia mediului din filiera tehnologică şi de la profilul militar din filiera vocaţională,
 
-Geografie, Filosofie, Logică şi argumentare, Economie, Psihologie şi, după caz, Sociologie – absolvenţii de la profilul umanist din filiera teoretica, de la profilul servicii din filiera tehnologică şi din toate profilurile şi specializările din filiera vocaţională, cu excepţia celui menţionat mai sus.

Din programa pentru examen a fost eliminată materia care ar fi trebuit predată în semestrul al II-lea.

Reguli BAC 2020. Ce este interzis la Bacalaureat
 
Elevii pot intra în sala de examen de la 7:30, până la ora 8.30. Examenul începe la ora 9.00 şi durează 3 ore.
 
Lista obiectelor interzise în examen: manuale, cărţi, dicţionare, culegeri, memoratoare, notiţe, însemnări, rezumate, ciorne, lucrări ale altor candidaţi, telefoane mobile, căşti audio, orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare.
 
Candidaţilor la BAC le este interzis să vorbească între ei sau cu exteriorul, să copieze, să transmită materiale care permit copiatul sau să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi folosite pentru rezolvarea subiectelor sau pentru comunicare.
 
Elevii daţi afară din examen nu mai au dreptul să participe la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.
 
Subiectele de la BAC sunt concepute de Centrul Naţional de Evaluare și Examinare, din subordinea Ministerului Educaţiei. 

Afişarea rezultatelor şi depunerea contestaţiilor la BAC 2020 

30 iunie 2020 – Afişarea rezultatelor la probele scrise – până la ora 12.00
30 iunie 2020 – Depunerea contestaţiilor în intervalul orar 16.00 – 20.00
1 – 4 iulie – Rezolvarea contestaţiilor
4 iulie 2020 – Afişarea rezultatelor finale

Pentru susţinerea probelor scrise s-au înscris aproximativ 155.500 candidaţi, dintre care aproximativ 123.800 candidaţi din promoţia curentă, respectiv 31.800 candidaţi din promoţiile anterioare. În Capitală vor susţine probele examenului de Bacalaureat peste 17.000 de candidaţi.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici