REZULTATE BACALAUREAT 2012: Edu.ro publică notele din judeţul tău - INFORMAŢII ÎN TIMP REAL

Ministerul Educaţiei publică PRIMELE REZULTATE LA BACALAUREAT 2012 atât la liceele unde s-a dat examenul, cât şi online, pe site-ul EDU.RO.

102638 afișări
Imaginea articolului REZULTATE BACALAUREAT 2012: Edu.ro publică notele din judeţul tău - INFORMAŢII ÎN TIMP REAL

REZULTATE BACALAUREAT 2012 (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Mediafax.ro vă prezintă REZULTATE BAC 2012, în timp real, pentru fiecare judeţ.

Ministrul Educaţiei susţine că aceste REZULTATE LA BACALAUREAT 2012 sunt comparabile cu cele din 2011. Rezultate la BACALAUREAT 2012 vor fi publicate pe EDU.RO. În această vară Ministerul va organiza MEDITAŢII SPECIALE pentru elevii care nu au promovat. DETALII AICI

VEZI REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2012

După afişarea Rezultatelor la BACALAUREAT 2012, ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, le-a recomandat elevilor care nu au promovat examenul de bacalaureat să nu se descurajeze, întrucât urmează etapa din luna august, iar până atunci va cere şcolilor să organizeze cursuri.

Ministrul Educaţiei a susţinut că la acest moment are REZULTATE COMPLETE BAC 2012 din 30 de judeţe.

"Pe medie rezultate sunt comparabile cu cele de anul trecut. Media generală se plasează sub 0,5 puncte diferenţă, ceea ce în limitele unei evaluări normale mă pot trimite pe mine să spun că sunt comparabile cu cele de anul trecut. Există judeţe ce au scăzut foarte mult şi judeţe care au crescut, în raport de rezultatele primite până la acest moment", a afirmat Andronescu.

Potrivit demnitarului, Iaşiul a crescut cu 14 la sută, Gorjul cu 11 la sută, Alba şi Argeş cu zece la sută, iar judeţele Galaţi, Giurgiu, Tulcea şi Vrancea au crescut cu până în cinci la sută.

Cele care au scăzut sunt Harghita cu 34 de procente, Botoşani cu 17 procente, Sălaj cu 16, Constanţa şi Covansa cu 12 şi Ilfovul cu zece procente.

Satu Mare, Călăraşi, Sibiu, Buzău şi Bacău au scăzut cu până în cinci procente, a arătat Andronescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici