REZULTATE BACALAUREAT JUDEŢUL BUZĂU: Promovabilitatea la sesiunea din vară, puţin peste 50 la sută

Promovabilitatea la sesiunea din vară a examenului de bacalaureat, în judeţul Buzău, este de 50, 21 la sută, procent cu peste trei puncte procentuale mai scăzut faţă de cel înregistrat în perioada similară a anului trecut.

1552 afișări
Imaginea articolului REZULTATE BACALAUREAT JUDEŢUL BUZĂU: Promovabilitatea la sesiunea din vară, puţin peste 50 la sută

REZULTATE BACALAUREAT JUDEŢUL BUZĂU (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit inspectorului şcolar general adjunct al Inspectoratului Şcolar Buzău, 50, 21 la sută dintre absolvenţii de liceu care au susţinut examenul de bacalaureat anul acesta au reuşit să promoveze examentul.

Conform sursei citate, rezultatele sunt mai slabe decât anul trecut, însă mai bune decât cele înregistrate în ţară.

În judeţul Buzău, la sesiunea din vara anului 2011, au reuşit să promoveze examenul de bacalaureat înaintea depunerii şi rezolvării contestaţiilor 53, 2 la sută, după recortectarea lucrărilor celor care au solicitat acest lucru procentul crescând la 54.

Potrivit Ministerului Educaţiei, în 8 iulie se afişează rezultatele sesiunii de vară a examenului de bacalaureat, iar în 9 iulie, între orele 8.00 şi 12.00, vor putea fi depuse contestaţiile.

În perioada 10 -12 iulie, va avea loc soluţionarea contestaţiilor, iar la 13 iulie vor fi afişate rezultatele finale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici