Ritli: Atât eu, ca ministru, cât şi UDMR, am susţinut necesitatea ca Arafat să fie în echipa ministerială

Ritli Ladislau a declarat marţi că atât el, în calitate de ministru, cât şi UDMR, au susţinut necesitatea ca Raed Arafat sa facă parte din echipa ministerială.

114 afișări
Imaginea articolului Ritli: Atât eu, ca ministru, cât şi UDMR, am susţinut necesitatea ca Arafat să fie în echipa ministerială

Ladislau Ritli (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a spus că Andrei Georgescu a eliberat funcţia de subsecretar de stat şi că s-a luat decizia ca Raed Arafat să revină.

"Atât eu, cât şi UDMR, am susţinut necesitatea ca domnul Raed Arafat să facă parte din echipa ministerială", a spus Ritli.

MInistrul i-a mulţumit lui Georgescu pentru activitatea sa şi a subliniat că Arafat are o experienţă deosebită în sistemul de urgenţă.

Raed Arafat a revenit în Ministerul Sănătăţii pe postul de subsecretar de stat la o săptămână după ce demisionat din funcţie în urma nemulţumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenţă din proiectul Legii sănătăţii şi ca urmare a criticilor formulate la adresa lui de către preşedintele Traian Băsescu.

Premierul Emil Boc a spus că revenirea lui Arafat la MS a avut loc deoarece există voinţă "din ambele părţi", acesta având marţi dimineaţă o discuţie şi cu preşedintele Traian Băsescu şi cu ministrul Sănătăţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici