Ritli: Nu s-a pus problema înlocuirii secretarului de stat Vasile Cepoi. Vom colabora pe noul proiect

Secretarul de stat Vasile Cepoi, numit recent în funcţie, după demisia lui Raed Arafat, rămâne în sistem, el este un profesionist cu multă experienţă, continuând colaborarea pe noul proiect al Legii sănătăţii, a anunţat, luni, ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau.

218 afișări
Imaginea articolului Ritli: Nu s-a pus problema înlocuirii secretarului de stat Vasile Cepoi. Vom colabora pe noul proiect

Ritli: Nu s-a pus problema înlocuirii secretarului de stat Vasile Cepoi. Vom colabora pe noul proiect (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Nu s-a pus problema schimbării secretarului de stat Vasile Cepoi. Este un profesionist, a mai avut funcţii de răspundere. Vom colabora la noul proiect al Legii sănătăţii, el urmând să elaboreze planul pentru demararea consultărilor pe noul proiect al Legii sănătăţii", a spus ministrul Ritli Ladislau.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Vasile Cepoi, a declarat, vineri, că în situaţia în care reorganizarea sistemului medical se blochează nu mai are rost să rămână în funcţie, adăugând că Guvernul va decide dacă prezenţa sa la minister mai este necesară.

"Nu ştiu ce se va întâmpla. Voi avea o discuţie la minister şi la Guvern. Vor decide dacă prezenţa mea mai este necesară acolo. Eşti numit şi revocat în funcţie de necesităţi. Nu mi-am dorit neapărat această funcţie, am fost rugat să accept. Totuşi, nu-mi imaginez că lucrurile în sănătate se blochează aici. S-a retras legea pe moment, dar ceva trebuie făcut", a precizat Vasile Cepoi.

El a adăugat că nu va rămâne la Ministerul Sănătăţii doar pentru a sta degeaba.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici