Român găsit vinovat de proxenetism şi tortură, condamnat la 44 de ani de închisoare în Spania

Un român găsit vinovat de proxenetism, de maltratarea prostituatelor şi de trafic de persoane a fost condamnat la 44 de ani de închisoare de instanţa supremă din Spania, relatează site-ul ElEspanol.com.

6689 afișări
Imaginea articolului Român găsit vinovat de proxenetism şi tortură, condamnat la 44 de ani de închisoare în Spania

Român găsit vinovat de proxenetism şi tortură, condamnat la 44 de ani de închisoare în Spania

Iulian T., liderul unei reţele de proxenetism care exploata românce, a fost găsit vinovat de sechestrare şi trafic de persoane, precum şi de maltratarea prostituatelor. Curtea supremă de justiţie de la Madrid a decis condamnarea proxenetului român la o pedeapsă-record de 44 de ani de închisoare.

Alţi 13 membri ai reţelei de proxenetism care acţiona în regiunea Madrid au fost condamnaţi la pedepse cuprinse între un an şi 31 de ani de închisoare.

Potrivit martorilor, Iulian T., liderul grupului infracţional, tortura prostituatele care nu respectau regulile stabilite de proxeneţi. De asemenea, tinerele erau ameninţate că rudele lor din România vor avea de suferit. Una dintre femei a povestit că a fost legată de un calorifer şi bătută cu un cablu la ordinul liderului reţelei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici