Românii au umor! Ce motive au invocat gălăţenii când au fost prinşi circulând după ora 23:00

„Mă trage ceva către afară, de nu ştiu cum să vă explic” sau „Eu ies în fiecare seară să admir cerul, aşa că am ieşit şi acum”, sunt doar două motive prin care unii gălăţeni au încercat să înduplece autorităţile pentru că au ieşit din casă după ora 23.00.

1431 afișări
Imaginea articolului Românii au umor! Ce motive au invocat gălăţenii când au fost prinşi circulând după ora 23:00

Românii au umor! Ce motive au invocat gălăţenii când au fost prinşi circulând după ora 23:00

Odată cu intrarea în vigoare a noilor măsuri epidemiologice şi adoptarea restricţiilor de circulaţie a persoanelor, jandarmii gălăţeni au acţionat zilnic, în sistem integrat cu poliţia, pentru verificarea respectării acestora.

Jandarmii au avut în atenţie verificarea interdicţiei de circulaţie a persoanelor, în intervalul orar 23:00 – 5:00, cât şi portul măştii de protecţie.

De la intrarea în vigoare a restricţiilor de circulaţie a persoanelor au fost aplicate 11 avertismente scrise şi 1 amendă, în valoare de 250 lei.

„Merg la bancomat să fac plăţi şi să scot bani”, „Mi s-a făcut aşa poftă de un trabuc, încât nu am putut să mai stau în casă. Merg la peco să îmi cumpăr unul”, „Merg la un prieten ca să vorbim ceva secret”, „Am ieşit afară să văd dacă vă faceţi treaba”, „M-a rugat o amică să îi cumpăr ceva de la o consignaţie, din zona unde locuiesc”, „Eu ies în fiecare seară să admir cerul, aşa că am ieşit şi acum”, „Mă trage ceva către afară, de nu ştiu cum să vă explic” - au fost doar o parte dintre motivele invocate de către persoanele care circulau după ora 23:00, exceptându-le pe cele conforme cu declaraţia pe proprie răspundere şi cele făcute în interes profesional.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici