Ronnen Herşcovici, şoferul de 22 de ani care în weekend a lovit un poliţist şi l-a târât pe capotă, rămâne în AREST

Ronnen Herşcovici, şoferul în vârstă de 22 de ani care în weekend a lovit un poliţist şi l-a târât pe capotă 20 de metri după ce a trecut pe roşu într-o intersecţie din Bucureşti, rămâne în arest preventiv a decis Curtea de Apel Bucureşti.

22434 afișări
Imaginea articolului Ronnen Herşcovici, şoferul de 22 de ani care în weekend a lovit un poliţist şi l-a târât pe capotă, rămâne în AREST

Ronnen Herşcovici, şoferul de 22 de ani care în weekend a lovit un poliţist şi l-a târât pe capotă, rămâne în arest (Imagine Facebook)

"Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Herşcovici Ronnen împotriva încheierii de şedinţă din data de 11.03.2017 pronunţată de Tribunalul Bucureşti în dosarul nr. 8493/3/2017", a decis Curtea de Apel Bucureşti.

Tânărul a fost arestat preventiv sâmbătă, fiind acuzat de tentativă de omor, ultraj şi distrugere.

Bărbatul este fiul unui traficant de droguri, Carol Herşcovici, care a fost prins la sfîrşitul lunii aprilie 2001, pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei, avînd asupra lui 1.008 comprimate de Ecstasy. În urma descinderii făcute atunci de poliţişti la o locuinţă a acestuia, din municipiul Braşov, au mai fost descoperite 19,9 kilograme de Ecstasy, cantitatea totală de droguri fiind compusă din 66.000 de tablete. Carol Heşcovici avea şi cetăţenie română şi urma să plaseze drogurile la New York, au declarat, atunci, surse din Poliţie. Herşcovici le-a spus atunci anchetatorilor că urma să primească indicaţii în baza cărora urma să plaseze drogurile la New York.

Ronnen Herşcovici a studiat la Universitatea Româno-Americană. Tânărul a fost prins după ce a târât un poliţist pe capota maşinii pe parcursul a 20 de metri, după ce acesta încercase să-l legitimeze pentru că a intrat într-o intersecţie la culoarea roşie a semaforului. La faţa locului au mai venit şi persoane din familia şoferului, care au deschis portbagajul maşinii cu o cheie de rezervă. Poliţiştii l-au imobilizat pe bărbat folosind un spray iritant-lacrimogen, dar acesta a demarat din nou, lovindu-se în două autospeciale care îi blocau ieşirea.

"Pentru imobilizarea lui, după ce a lovit autospecialele, s-a utilizat şi armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de armă, nicio persoană fiind rănită. Conducătorul auto, în vârstă de 22 de ani, a fost ulterior imobilizat şi condus la sediul Brigăzii Rutiere, pentru audieri", susţinea sâmbătă Poliţia Capitalei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici