Rudel Obreja a fost implicat într-un accident rutier. O persoană a MURIT/ „Vreau să mă asigur că nu am nicio vină în tot ce s-a întâmplat”

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, anunţă, pe Facebook, că a fost implicat într-un accident rutier pe Autostrada 3, autoturismul fiindu-i lovit din spate. În urma accidentului, o persoană, din altă maşină, şi-a pierdut viaţa.

3865 afișări
Imaginea articolului Rudel Obreja a fost implicat într-un accident rutier. O persoană a MURIT/ „Vreau să mă asigur că nu am nicio vină în tot ce s-a întâmplat”

Rudel Obreja anunţă că a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia o persoană a murit

„Din pacate am fost implicat intr-un accident auto cu urmari foarte grave, petrecut pe Autostrada 3. Mi-a fost lovit autoturismul din spate, fiind avariat destul de rāu. Grav este cā o persoana dintr-un alt autovehicul a decedat", scrie Rudel Obreja, pe Facebook.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box anunţă că el şi familia sa sunt nevătămaţi.

„Vreau sā vā asigur cā nu am niciun fel de vinā in tot ce s-a intamplat", conchide Obreja.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici