Rudele şi apropiaţii unui tânăr agresat, decedat vineri, au blocat străzi din Glina şi cer dreptate

Familia şi apropiaţii unui tânăr agresat săptămâna trecută şi care a murit vineri dimineaţă la spital au blocat, sâmbătă noapte, mai multe străzi din localitatea ilfoveană Glina cerând dreptate şi găsirea ucigaşului, la faţa locului fiind mobilizaţi jandarmi şi poliţişti.

27 afișări
Imaginea articolului Rudele şi apropiaţii unui tânăr agresat, decedat vineri, au blocat străzi din Glina şi cer dreptate

Rudele şi apropiaţii unui tânăr agresat, decedat vineri, au blocat străzi din Glina şi cer dreptate (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Claudia Burada, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ilfov, a declarat, sâmbătă noapte, pentru MEDIAFAX, că victima a fost agresată cu o săptămână în urmă, de o persoană mascată. Poliţiştii nu au identificat, până în prezent, niciun suspect.

Tânărul a murit, vineri dimineaţă, la spital, astfel că familia şi apropiaţii acestuia au blocat străzile din Glina şi cer dreptate şi găsirea criminalului.

Aceştia, adunaţi în număr mare, au devenit violenţi, a spus Burada, aruncând cu pietre şi sticle în forţele de ordine.

La faţa locului au fost mobilizaţi jandarmi de la trupele de intervenţie şi poliţişti, care încearcă să convingă oamenii să se liniştească.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici