Rupere de nori la Craiova, mai multe străzi au fost inundate - FOTO

Mai multe străzi au fost inundate în Craiova, unde a ploua torenţial de mai bine de o oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1236 afișări
Imaginea articolului Rupere de nori la Craiova, mai multe străzi au fost inundate - FOTO

Rupere de nori la Craiova, mai multe străzi au fost inundate (Imagine: Victor Ciupuliga/ Arhiva Mediafax Foto)

Reţeaua de canalizare a Craiovei nu a mai putut face faţă precipitaţiilor căzute şi mai multe străzi din oraş au fost inundate. Pasajul de sub calea ferată de la intrarea în cartierul Bariera Vâlcii a fost cuprins de ape,
şoferii nemaiputând trece cu maşinile prin zonă. Doar unii mai curajoşi s-au aventurat, însă nu toţi dintre aceştia au avut noroc. Unora nu le-au mai pornit maşinile.

"A murit motorul. Am crezut că pot să trec fără probleme, după ce am văzut alţi şoferi că au ajuns cu bine pe partea cealaltă. Acum aştept un prieten să vină să mă tracteze”, a spus unul dintre şoferi.

Compania de Apă Oltenia intervine acum cu toate vidanjele pentru a trage apa de pe străzi, dar şi din curţile oamenilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici