VIDEO  Ruşii recunosc că au pierdut un avion Su-25 în valoare de 11 milioane de dolari şi îi arată rămăşiţele

Aparatul de zbor a fost lovit de ucraineni, dar Ministerul rus al Apărării îl prezintă ca pe o vitejie de război.

5106 afișări
Imaginea articolului Ruşii recunosc că au pierdut un avion Su-25 în valoare de 11 milioane de dolari şi îi arată rămăşiţele

Apărarea Rusă recunoaşte că a pierdut un avion Su-25 în valoare de 11 milioane de dolari lovit de ucraineni

Pilotul unui Sukhoi Su-25, un avion de atac la sol de 11 milioane de dolari de fabricaţie sovietică, arată daunele suferite de aeronava lui, lovită de o rachetă a Forţelor Armate ucrainene.

Video-ul a fost lansat de Ministerul rus al Apărării care, după cum a indicat în mod clar Duma de Stat, nu se referă niciodată la conflictul ucrainean drept „război”, ci o numeşte „operaţiune specială”.

Ministerul Apărării laudă sângele rece dovedit de piloţii celor două avioane (intotdeauna, ruşii atacă în perechi). Ambii s-au întors în siguranţă la bază, fapt prezentat ca o vitejie de război, dar vorbeşte, de fapt, despre eficienţa contraofensivei ucrainene. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici