S-a declanşat mecanismul „Alertă răpire copil”, după ce o fată a fost urcată cu forţa într-o maşină

S-a declanşat mecanismul „Alertă răpire copil” şi s-a constituit o celulă de criză după ce o fată de 15 ani a fost urcată cu forţa într-o maşină şi nu se mai ştie nimic de ea, informează IGPR.

340 afișări
Imaginea articolului S-a declanşat mecanismul „Alertă răpire copil”, după ce o fată a fost urcată cu forţa într-o maşină

S-a declanşat mecanismul „Alertă răpire copil”, după ce o fată a fost urcată cu forţa într-o maşină

Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău a fost sesizat sâmbătă, prin 112, cu privire la dispariţia unei adolescente de 15 ani.

Din primele cercetări a reieşit că aceasta a fost urcată împotriva voinţei ei într-o maşină de către două persoane, în Târgu Ocna, după care autovehiculul a plecat într-o direcţie necunoscută.

S-a declanşat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză.

”Au fost declanşate ample căutări, mai multe echipaje din judeţ efectuând verificări, în vederea depistării minorei. Semnalmente: 1,60 înălţime, 55 de kg, ochi căprui, păr roşcat. La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu geacă neagră şi fustă de culoare deschisă”, a arătat IGPR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici