S-a lansat Comunidar, un proiect-experiment în care oamenii sunt încurajaţi să dăruiască şi să primească obiecte ”preloved”

328 afișări
Imaginea articolului S-a lansat Comunidar, un proiect-experiment în care oamenii sunt încurajaţi să dăruiască şi să primească obiecte ”preloved”

S-a lansat Comunidar, un proiect-experiment în care oamenii sunt încurajaţi să dăruiască şi să primească obiecte ”preloved”

În Bucureşti, la Mezanin, în Palatul Universul, s-a lansat Comunidar, un proiect-experiment prin care oameni de toate vârstele sunt invitaţi să aducă obiecte aflate în stare bună, dar pe care nu le mai folosesc (echipamente electrice şi electrocasnice, cărţi, obiecte de decor, obiecte vestimentare sau jucării) şi care ar putea reprezenta adevărate comori pentru alte persoane. La rândul lor, pot alege un obiect care le place şi care a fost lăsat la Comunidar de altcineva.

Comunidar este un exerciţiu prin care poţi învăţa să dăruieşti şi să primeşti, înainte de a decide dacă ai nevoie să cumperi ceva nou.

Iniţiativa îi aparţine designerului Alina Vîlcu şi a prins viaţă datorită Asociaţiei Environ, care colectează şi reciclează deşeuri electrice şi care este implicată în acţiuni de educaţie pentru un stil de viaţă sustenabil. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici