S-au format coloane de maşini pe DN1 şi pe Autostrada Soarelui. Poliţiştii recomandă rute alternative

Valorile de trafic s-au intensificat şi se circulă în coloană, duminică la prânz, pe DN1 şi pe Autostrada Soarelui, a anunţat Centrul Infotrafic.

370 afișări
Imaginea articolului S-au format coloane de maşini pe DN1 şi pe Autostrada Soarelui. Poliţiştii recomandă rute alternative

Astfel, pe DN 1 Ploieşti – Braşov se circulă în coloană pe sensul de urcare, în zona localităţilor Băneşti (din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste râul Doftana, traficul se desfăşoară pe câte o bandă/sens) şi Comarnic. Trafic intens este semnalat şi pe sensul de coborâre, între staţiunile Predeal şi Buşteni.

Pe Autostrada A2 sensul Bucureşti – Constanţa: se circulă în coloană în zona Feteşti, pe sensul către Capitală, acolo unde, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste braţul Borcea, traficul se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Pentru perioade limitate de timp, în vederea fluidizării, poliţiştii procedează la oprirea circulaţiei pe sensul către litoral, permiţând deplasarea pe două benzi pe sensul către Bucureşti.

Poliţiştii recomandă ca rute alternative:

-Pentru Autostrada A2:

Constanţa - DN 2A - Hârşova - Slobozia - Urziceni - DN 2 – Bucureşti;
A2 Feteşti - DN 3A - Drajna - Lehliu-Gară - DN 3 - Fundulea - Bucureşti;
A2 – Feteşti sau Drajna - DN 3A – Lehliu-Gară - DN 3 – Fundulea – Bucureşti;
DN 3 Constanţa – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călăraşi – DN 21 Călăraşi – Drajna - A2 Drajna – Bucureşti (sau din municipiul Călăraşi - DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – Bucureşti).

-Pentru DN 1 Bucureşti - Ploieşti – Braşov:

DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti – A3 - Bucureşti;
DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti – A1 - Bucureşti;
DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte;
DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici