Sălaj: Un mort şi opt răniţi, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism

O persoană a murit, iar alte opt au fost rănite, patru dintre ele fiind spitalizate, după ce un autoturism Dacia Logan a intrat în plin într-un microbuz cu pasageri, accidentul producându-se duminică seara, pe drumul E 81, în judeţul Sălaj.

18 afișări
Imaginea articolului Sălaj: Un mort şi opt răniţi, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism

Imagine din arhiva MEDIAFAX Foto

Tincuţa Dumuţa, purtătorul de cuvânt la Inspectoratului de Poliţie al judeţului Sălaj, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul a avut loc între localităţile Poarta Sălajului şi Sânmihaiu Almaşului. Un tânăr de 19 ani din Zalău, aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, maşina acestuia ciocnindu-se frontal cu un microbuz marca Mercedes Benz, proprietatea unei firme din judeţul Satu Mare.

Microbuzul transporta pasageri şi era condus regulamentar din sens opus de către un bărbat de 33 ani, din Ardud, judeţul Satu Mare.

În urma impactului, tatăl şoferului autoturismului Logan, pasager pe bancheta din dreapta-faţă, a murit pe loc, iar tânărul de la volan şi alţi şapte pasageri ai autoturismului Dacia Logan şi din microbuz au fost răniţi.

Echipajele de intervenţie sosite la faţa locului au scos dintre fiare trupul bărbatului decedat, iar răniţii au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean din Zalău.

Codruţa Puşcaş, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Zalău, a declarat, luni, că tânărul care conducea Dacia Logan a fost adus în comă la Unitatea de Primire a Urgenţelor. Pentru că starea sa era foarte gravă, a fost dispusă transferarea sa la o unitatea spitalicească din Cluj Napoca.

De asemenea, trei dintre răniţi au fost internaţi la Spitalul Judeţean din Zalău, iar alte patru persoane implicate în accident au primit îngrijiri medicale pentru răni uşoare, nefiind necesară spitalizarea acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici