Salariaţii din Asistenţa Socială pregătesc proteste în Piaţa Victoriei

  • Salariaţii din sectorul de activitate Asistenţă Socială au anunţat că vor organiza proteste în Piaţa Victoriei.
  • Ei sunt nemulţumiţi că mii de angajaţi din acest domeniu nu au primit salariile din luna septembrie.
  • De asemenea, este posibil că numărul celor fără salarii să crească în noiembrie.
495 afișări
Imaginea articolului Salariaţii din Asistenţa Socială pregătesc proteste în Piaţa Victoriei

Salariaţii din Asistenţa Socială pregătesc proteste în Piaţa Victoriei

Protestele vor ţine trei zile, de miercuri până vineri, şi vor fi organizate de Federaţia Columna. Sindicaliştii sunt nemulţumiţi de faptul că 4.000 de angajaţi nu au primit salariile din luna septembrie. De asemenea, în luna noiembrie alţi aproximativ 50.000 de salariaţi ar putea rămâne fără salarii.

„Consiliul Naţional al Federaţiei Salariaţilor din Administraţia Publică Centrală şi Locală din România - COLUMNA, Federaţie reprezentativă la nivelul sectorului de activitate Asistenţă Socială, ce reprezintă interesele a peste 20.000 de membrii, va organiza în Piaţa Victoriei, în zilele de 4, 5 şi 6 noiembrie 2020, acţiuni de protest având în vedere că 4.000 de salariaţi din DGASPC Bacău, Giurgiu şi Neamţ nu şi-au primit salariile pentru luna septembrie, iar în luna noiembrie alte 15 judeţe vor intra în incapacitate de plată, lăsând fără salarii peste 50.000 de salariaţi. Menţionăm că în actuala situaţie pandemică toţi aceşti salariaţi şi-au pierdut sau îşi vor pierde calitatea de asiguraţi în sistemul asigurărilor de sănătate”, au anunţat sindicaliştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici