Samsarii fac afaceri de milioane cu locuinţele făcute de Gigi Becali în Vadu Roşca pentru sinistraţii de la inundaţii

O situaţie ciudată la Vadu Roşca, acolo unde Gigi Becali a construit de la aproape un sat întreg, după ce inundaţiile au măturat localitate în 2005.

659 afișări
Imaginea articolului Samsarii fac afaceri de milioane cu locuinţele făcute de Gigi Becali în Vadu Roşca pentru sinistraţii de la inundaţii

Samsarii fac afaceri de milioane cu locuinţele făcute de Gigi Becali în Vadu Roşca pentru sinistraţii de la inundaţii (Imagine: Corina Trifan/Mediafax Foto)

În momentul în care Gigi Becali s-a decis să contruiască respectivele case, acesta a încheiat contracte de colaborare cu fiecare dintre cei care urmau să beneficieze de noile construcţii.

Cei care au primit locuinţele noi nu aveau voie să le vândă, pentru că nu existau titluri de proprietate, ele fiind în acte ale Fundaţiei Creştine Gigi Becali.

Până la urmă, cu ajutorul primăriei, ei îşi vor primi actele care să ateste că sunt proprietari. "Domnul Becali nu a făcut actul de donaţie, a avut unele probleme cu firma care a construit casele. Însă, în baza autorizaţiei de construcţie pe care au primit-o de la primărie, ei au primit şi dreptul de proprietate", a declarat viceprimarul comunei, Neculai Dumitrescu.

Citeşte mai multe despre casele făcute de Gigi Becali în Vadu Roşca pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici