Şapte kilograme de canabis, găsite pe o plantaţie ascunsă într-un canal de irigaţii

Şapte kilograme de canabis au fost găsite de poliţişti pe o plantaţie ascunsă într-un canal de irigare, patru tineri din judeţul Timiş care au cultivat seminţele aduse din Olanda fiind prinşi chiar în timp ce îngrijeau plantele, a anunţat, joi, Poliţia Română.

366 afișări
Imaginea articolului Şapte kilograme de canabis, găsite pe o plantaţie ascunsă într-un canal de irigaţii

Şapte kilograme de canabis, găsite pe o plantaţie ascunsă într-un canal de irigaţii

Potrivit Poliţiei Române, Dionisie G. (20 de ani), Mihai C. (22 de ani), Florin G. (25 de ani) şi Bogdan I. (22 de ani), toţi din judeţul Timiş, au cultivat seminţele de canabis, aduse din Olanda la sfârşitul lunii mai, în zona unui canal de irigaţii.

Cei patru tineri au fost însă prinşi în flagrant de poliţişti de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara în timp ce îngrijeau plantele.

În urma acţiunii, specialiştii antidrog au confiscat aproximativ şapte kilograme de masă verde.

Tinerii au fost audiaţi de un procuror de la Serviciul Teritorial Timişoara al DIICOT, care a dispus cercetarea acestora în stare de libertate pentru cultivare fără drept de droguri de risc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici