Şapte oameni, între care 2 copii, răniţi în impactul dintre două camioane şi o maşină, în Fălticeni | FOTO

Şapte persoane, între care doi copii, au fost rănite, miercuri, în urma impactului dintre două camioane şi o maşină, în Fălticeni, judeţul Suceava. Potrivit ISU, toţi cei implicaţi sunt conştienţi şi primesc îngrijiri.

668 afișări
Imaginea articolului Şapte oameni, între care 2 copii, răniţi în impactul dintre două camioane şi o maşină, în Fălticeni | FOTO

Şapte oameni, între care 2 copii, răniţi în impactul dintre două camioane şi o maşină, în Fălticeni | FOTO

ISU Suceava a transmis că, în urma impactului dintre două camioane şi o maşină, în oraşul Fălticeni, şapte persoane, între care doi copii, au fost rănite.

Nu au fost persoane încarcerate.

Echipajele medicale acordă îngriji la faţa locului pentru cei doi copii şi pentru un adult.

„Toţi sunt conştienţi şi cooperanţi”, anunţă ISU Suceava.

Poliţiştii fac verificări pentru a stabili cine este vinovat de producerea accidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici