Video Şapte răniţi într-o explozie urmată de incendiu, într-o casă din Breaza

Şapte persoane, dintre care doi copii, au fost rănite într-o explozie urmată de un incendiu, marţi dimineaţă, într-o casă din localitatea prahoveană Breaza în care locuiau două familii, cauza exploziei fiind o acumulare de gaze.

2 afișări
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, locotenentul Bogdan Iliescu, a declarat că explozia, urmată de un puternic incendiu, a avut loc în jurul orei 5:30, la un imobil din oraşul Breaza în care locuiau două familii. Şapte persoane au fost rănite, printre victime numărându-se şi doi copii cu vârsta de 11 şi respectiv 12 ani. Răniţii au fost transportaţi cu ambulanţa la spital.

Fetiţa de 11 ani internată în Spitalul de Pediatrie Ploieşti va fi transferată la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti, iar pacientul care a suferit arsuri de gradul doi, trei şi patru pe 80 la sută din suprafaţa corpului va fi transferat la Spitalul de Chirurgie Plastică Bucureşti, a declarat corespondentului MEDIAFAX prefectul judeţului Prahova Nicolae Alexandri.

Potrivit prefectului jud Prahova, Nicolae Alexandri, cauza producerii exploziei o reprezintă "infiltraţiile de gaze prin sol de la o conductă situată la aproximativ 40 de metri distanţă de imobilul în care s-a produs deflagraţia". Prefectul a precizat pentru MEDIAFAX că nu se ştie cum au ajuns gazele în zona unde a avut loc deflagraţia.

Conform aceleiaşi surse, starea celorlalte cinci victime ale deflagraţiei este stabilă, viaţa lor nefiind pusă în pericol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici