Sărbătorile publice de Anul Nou, interzise în Pakistan în semn de solidaritate cu palestinienii

Autorităţile din Pakistan au interzis toate sărbătorile publice de Revelion, în semn de solidaritate cu palestinienii, potrivit Sky News.

107 afișări
Imaginea articolului Sărbătorile publice de Anul Nou, interzise în Pakistan în semn de solidaritate cu palestinienii

Sărbătorile publice de Anul Nou, interzise în Pakistan în semn de solidaritate cu palestinienii

Guvernul din Pakistan, o ţară cu populaţie majoritară musulmană, a interzis toate sărbătorile de Revelion.

Prim-ministrul interimar Anwaar-ul-Haq Kakar i-a îndemnat pe pakistanezi „să dea dovadă de solidaritate cu oamenii asupriţi din Gaza”, începând noul an fără ceremonii.

Kakar a mai spus în timpul unui discurs televizat că musulmanii din întreaga lume sunt întristaţi de atacurile Israelului asupra Gaza, care „au dus la uciderea a mii de oameni nevinovaţi”.

Israelul şi Hamas sunt în război din 7 octombrie după ce gruparea palestiniană a atacat mai multe localităţi israeliene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici