Şase cetăţeni bulgari, răniţi în urma unui accident în lanţ produs pe Autostrada Timişoara-Lugoj

Şase cetăţeni bulgari au fost răniţi în urma unui accident în lanţ produs, sâmbătă seară, pe Autostrada Timişoara-Lugoj, după ce şoferul unui TIR a frânat brusc spre o parcare.

1031 afișări
Imaginea articolului Şase cetăţeni bulgari, răniţi în urma unui accident în lanţ produs pe Autostrada Timişoara-Lugoj

Şase cetăţeni bulgari, răniţi în urma unui accident în lanţ produs pe Autostrada Timişoara-Lugoj (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Reprezentantul Poliţiei Autostrăzi din vestul ţării, Teodor Tudor, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că sâmbătă seara a avut loc un accident rutier pe Autostrada Timişoara-Lugoj, în apropiere de localitatea Izvin.

"Un TIR mergea către Izvin, a frânat cu intenţia să intre înspre parcarea de la Remetea Mare, a venit din spate o maşină cu platformă care căra maşini şi care a lovit din spate TIR-ul. La un minut a venit o altă maşină care nu a observat accidentul şi a intrat în plin în platformă. Toate aceste maşini implicate sunt înmatriculate în Bulgaria, având cetăţeni bulgari la bord", a declarat Teodor Tudor.

Potrivit sursei citate, în urma accidentului au fost rănite uşor şase persoane care se aflau în maşina cu platformă şi în autoturism. Răniţii au fost transportaţi la spital cu ambulanţele.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici