Şase maşini, implicate într-un accident pe DN 1, în apropiere de Ploieşti

Circulaţia pe Drumul Naţional 1 este restricţionată, marţi după-amiază, în apropierea municipiului Ploieşti, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate şase maşini şi în urma căruia două persoane au fost rănite uşor.

314 afișări
Imaginea articolului Şase maşini, implicate într-un accident pe DN 1, în apropiere de Ploieşti

Şase maşini, implicate într-un accident pe DN 1, în apropiere de Ploieşti (Imagine: Tudor Cristi /MediafaxFoto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, cele două benzi ale sensului de mers Bucureşti - Braşov sunt blocate după ce şase maşini s-au ciocnit.

Din primele informaţii, autovehiculele s-au ciocnit după ce un şofer a frânat brusc, iar cei care circulau în spatele său nu au oprit la timp. Două persoane au fost rănite uşor în urma accidentului.

Traficul rutier se desfăşoară dirijat pe sensul de mers Braşov - Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici