Şase persoane reţinute după ce au bătut cu bâte şi răngi un bărbat, pe o stradă din Capitală

Şase persoane au fost reţinute după ce au bătut cu bâte şi răngi un bărbat, pe o stradă din Capitală, pentru a-l obliga să elibereze casa în care stă, în urma violenţelor reuşind să ocupe şase din cele opt locuinţe ale imobilului.

2538 afișări
Imaginea articolului Şase persoane reţinute după ce au bătut cu bâte şi răngi un bărbat, pe o stradă din Capitală

Şase persoane reţinute după ce au bătut cu bâte şi răngi un bărbat, pe o stradă din Capitală (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Poliţiştii de investigaţii criminale de la Poliţia Sectorului 4 i-au ridicat, vineri, în urma unor percheziţii, pe cei şase bărbaţi suspectaţi de infracţiuni cu violenţă.

În urma audierilor, cei şase suspecţi au fost reţinuţi, fiind acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Membrii grupării erau în atenţia anchetatorilor de la începutul lunii august, în urma unor infracţiuni stradale cu violenţă, în special ultraj contra bunelor moravuri, vătămare corporală, şantaj şi cămătărie.

Poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi, joi, că membrii acestei grupări au bătut cu bâte şi răngi un bărbat în vârstă de 33 de ani, în timp ce acesta se afla pe Şoseaua Giurgiului, în Sectorul 4. În urma loviturilor primite, bărbatul a fost internat într-un spital din Capitală.

"În urma cercetărilor s-a stabilit că membrii grupării recurg la acte de violenţă asupra familiei bărbatului şi a altor familii, pentru a-i determina să părăsească domiciliul actual, cu intenţia de a ocupa aceste imobile, în prezent membrii grupării ocupând abuziv şase din cele opt locuinţe situate la această adresă", a precizat Poliţia Capitalei.

Cercetările în acest caz sunt continuate de judiciariştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Sectorului 4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici