Şase răniţi în urma unui accident rutier pe DN 7, în Vâlcea

Şase persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs, marţi dimineaţă, pe DN 7, în localitatea vâlceană Milcoiu, la ora transmiterii acestei ştiri circulaţia pe sensul Vâlcea-Piteşti fiind blocată.

14 afișări
Imaginea articolului Şase răniţi în urma unui accident rutier pe DN 7, în Vâlcea

Şase răniţi în urma unui accident rutier pe DN 7, în Vâlcea

Accidentul s-a produs în jurul orei 10.00, după ce şoferul unui autoturism Audi care circula dinspre Râmnicu Vâlcea spre Piteşti a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un Ford Fiesta, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vâlcea, subinspector Diana Smărăndoiu.

În urma impactului au fost rănite şase persoane - cei doi şoferi şi patru pasageri din Audi. Răniţii au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea, cel mai grav răniţi fiind cei doi şoferi.

La ora transmiterii acestei ştiri circulaţia în zona kilometrului 161 se desfăşura pe un singur sens, alternativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici