Şase tineri, reţinuţi pentru cultivare şi comercializare de canabis, în Bacău şi Oneşti

Şase tineri au fost reţinuţi de procurorii DIICOT pentru cultivare şi comercializare de canabis, după ce anchetatorii l-au prins pe unul dintre ei vânzând droguri în Oneşti, iar în locuinţa altuia au găsit 600 de ghivece cu plante de canabis.

792 afișări
Imaginea articolului Şase tineri, reţinuţi pentru cultivare şi comercializare de canabis, în Bacău şi Oneşti

Şase tineri, reţinuţi pentru cultivare şi comercializare de canabis, în Bacău şi Oneşti (Imagine: Cristi Cimpoes/Arhiva Mediafax Foto)

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Bacău au destructurat o grupare infracţională organizată, constituită din nouă inculpaţi, având vârste cuprinse între 17 şi 30 de ani, specializată în săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, informează, luni, DIICOT.

Procurorii DIICOT au făcut şapte percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Onesti şi a judeţului Bacau, unde la locuinţa unuia dintre membrii grupării, Boghiu Laurenţiu, a fost descoperită o cultura in-door de canabis, constituită din peste 600 de ghivece cu plante de canabis aflate în diverse stadii de vegetaţie, respectiv cantitatea de 13 kilograme de canabis, precum şi obiecte şi aparatură necesare cultivării canabisului.

La aceeaşi dată, Cătălin Cătăuţă (21 de ani), a fost prins în flagrant delict în timp ce comercializa canabis către consumatorii din municipiul Oneşti.

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Bacău au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a şase inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor prev. de art. 8 din Legea 39/2003 şi art. 2 alin. 1 din Legea 143/2000 şi au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a acestora pentru 29 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici