Scandal în Centrul Istoric în Capitală. Mai mulţi tineri cercetaţi pentru violenţe

Mai multe persoane sunt cercetate pentru ultraj, loviri şi alte violenţe, în urma unui scandal izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică pe strada Blănari din Centrul Istoric, în urma căruia o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale fiind trasportată de urgenţă la spital.

729 afișări
Imaginea articolului Scandal în Centrul Istoric în Capitală. Mai mulţi tineri cercetaţi pentru violenţe

Scandal în Centrul Istoric în Capitală. Mai mulţi tineri cercetaţi pentru violenţe (Imagine: Viorel Dudau/Arhiva Mediafax Foto)

Conflictul a izbucnit în jurul orei 3.50, când mai mulţi tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, s-au luat la bătaie.

La faţa locului a intervent un echipaj al Jandarmeriei Capitalei.

Mai mulţi tineri au fost conduşi la secţia de poliţie.

În urma altercaţiei o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale fiind trasportată de urgenţă la spital. Împotriva a patru persoane au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale distrugere, loviri şi alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici