Scandal într-un club din Buzău: Mai multe persoane s-au luat la ceartă din cauza dedicaţiilor muzicale

Poliţiştii din Buzău fac anchetă după un scandal care a avut loc, duminică dimineaţa, într-un club din Buzău, unde 10 persoane s-au certat din cauza neînţelegerilor privind dedicaţiile muzicale. În conflict a fost folosită şi o armă nesupusă autorizării, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3040 afișări
Imaginea articolului Scandal într-un club din Buzău: Mai multe persoane s-au luat la ceartă din cauza dedicaţiilor muzicale

Scandal într-un club din Buzău: Mai multe persoane s-au luat la ceartă din cauza dedicaţiilor muzicale

Potrivit Poliţiei Buzău, scandalul s-a produs într-un club din oraş, în jurul orei 5.30, fiind implicate mai multe persoane.

Poliţiştii au găsit la faţa locului şi un pistol tip Airsoft care nu este supus autorizării.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că patru tineri din Buzău s-au luat la ceartă cu şase tineri din Prahova, după ce aceştia nu s-au înţeles în privinţa dedicaţiilor muzicale.

La un moment dat, un tânăr din Prahova s-a dus la maşină, de unde a scos un pistol cu bile de plastic, trăgând de două ori în plan vertical.

Nimeni nu a fost rănit, arată sursele citate.

Poliţiştii fac cercetări, fiind deschisă o anchetă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici