Scandal între Cozmin Guşă şi pensionarii militari după o emisiune TV

"Sigur că m-am enervat atunci când, după ce le-am spus că protestează doar acum că le-a ajuns lor cuţitul la os şi că n-au făcut nimic pentru alţii, şi nici înainte de 89, ca să scape de Ceauşescu, ei mi-au spus că rolul lor este să apere patria şi conducătorul" comentează Cosmin Guşă, pentru gândul, incidentul de la televizor de miercuri seară, când i-a atacat dur pe pensionarii militari.

82 afișări
Imaginea articolului Scandal între Cozmin Guşă şi pensionarii militari după o emisiune TV

Scandal între Cozmin Guşă şi pensionarii militari după o emisiune TV (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Guşă a avut un schimb dur de replici, la Realitatea te priveşte, cu doi militari pensionari care participau la emisiune. "Sunteţi nişte privilegiaţi, care nu aţi făcut nimic tot timpul. Dacă veneaţi în ajutorul categoriilor profesionale care au creat valoare în România, care au fost defavorizate anul trecut, v-aş fi apreciat foarte mult. Dar v-aţi apucat să zbieraţi acum, când vă sunt afectate drepturile dumneavoastră. Situaţia în România este prea disperată ca să mai accept populisme din astea" a explodat Guşă, după ce l-a întrebat pe unul dintre pensionari ce pensie are, acesta răspunzându-i că ajunge undeva la trei mii şi ceva, aproape patru mii de lei.

Citeşte mai multe despre scandalul dintre Cozmin Guşă şi pensionarii militari pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici