Scandalul din timpul nopţii în Caracal: Trei agenţi ai firmei de pază a lui Remus Rădoi, reţinuţi în urma luptelor de stradă

Trei agenţi de pază ai firmei lui Remus Rădoi, împreună cu un alt suspect, au fost reţinuţi de poliţiştii din Caracal, după ce mai multe persoane au fost audiate în cazul scandalului care a avut loc pe o stradă din oraş.

1165 afișări
Imaginea articolului Scandalul din timpul nopţii în Caracal: Trei agenţi ai firmei de pază a lui Remus Rădoi, reţinuţi în urma luptelor de stradă

Olt: Trei agenţi de pază ai firmei lui Remus Rădoi, reţinuţi după scandalul din Caracal

Potrivit IPJ Olt, în urma audierilor şi administrării probatoriului în cauză, poliţiştii Serviciului de Investiţii Criminale împreună cu cei din cadrul Poliţiei municipiului Caracal au reţinut, pentru 24 de ore, patru persoane implicate în conflictul din oraşul Caracal, care a avut loc în noaptea de joi spre vineri.

Trei dintre cei reţinuţi sunt agenţi de pază ai firmei controlate de Remus Rădoi.

Cei patru vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal cu propuneri legale.

Mai multe persoane au fost audiate la sediul Poliţiei Caracal, în urma unui scandal petrecut în noaptea de joi spre vineri pe o stradă din localitate.

„Un tânăr, de 27 de ani, din Caracal, a sesizat faptul că în timp ce se afla împreună cu trei persoane, pe o stradă din localitate, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost loviţi de alte persoane, angajate ale unei firme de pază din localitate, a cărei licenţă a fost anulată la solicitarea IPJ Olt, însă măsură a fost contestată în instanţă”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Olt.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că implicaţi în acest scandal sunt agenţi de pază ai firmei controlate de Remus Rădoi. Aceştia au fost audiaţi vineri la Poliţie.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Taguri:
scandal,
conflict,
rădoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici